LAJMI I FUNDIT:

RINGJALLMË

RINGJALLMË

Nga: Norah Jones
Përktheu: Fadil Bajraj

Sikur lulja që pret të lulëzojë
Sikur llamba në dhomën e errët
Sall po rri këtu e po të pres
Të vijsh në shtëpi e të më ringjallësh

Sikur shkretëtira që pret shiun
Sikur nxënësi i shkollës që pret pranverën
Sall po rri e po të pres
Të vijsh në shtëpi e të më ringjallësh

Zemra ime e shkretë është aq e trishtë
Ç’prej se ke shkuar
Fundja ti je ai që më shuash
Dhe i vetmi që prapë mund të më ngjallësh

Studioja ime po pret melodi të re
Gota ime po pret copa akulli
Sall po rri këtu e po të pres
Të vijsh në shtëpi e të më ringjallësh
Të më ringjallësh

Në trend Kultura

Më shumë
Kryerja e haxhit nga shqiptarët e Kosovës gjatë periudhës osmane

Kryerja e haxhit nga shqiptarët e Kosovës gjatë periudhës osmane

Kulture
SHKRIRJE

SHKRIRJE

NUMUROVA VITET…

NUMUROVA VITET…

Shoqet e mia

Shoqet e mia

AJO ËNDËRR QË …

AJO ËNDËRR QË …

DUA MË FORT

DUA MË FORT

Poezi
Kalo në kategori