LAJMI I FUNDIT:

Fadil Bajraj

243 Artikuj

EKZAGJERIMI I DËSHPËRIMIT

EKZAGJERIMI I DËSHPËRIMIT

Poezi
TRI DRITARE

TRI DRITARE

Poezi
SHȄMTIA E LUFTȄS

SHȄMTIA E LUFTȄS

Poezi
Gjithçka filloi nga një poezi …

Gjithçka filloi nga një poezi …

Libri
“TЁ DUA SHUMЁ (LOÇKA IME MЁ E BUKUR)”

“TЁ DUA SHUMЁ (LOÇKA IME MЁ E BUKUR)”

Poezi
JAM I ARRATISUR

JAM I ARRATISUR

Poezi
NJË POEZI PËR FADILIN

NJË POEZI PËR FADILIN

Poezi
EPOKË E AKULLT

EPOKË E AKULLT

Poezi
QËNDRIMI KORREKT

QËNDRIMI KORREKT

Poezi
E KALUAM BASHKË KËTË RRUGË

E KALUAM BASHKË KËTË RRUGË

Poezi
PISLLËK

PISLLËK

Poezi
PAQJA QOFTЁ ME JU

PAQJA QOFTЁ ME JU

Poezi
POETI I VËRTETË

POETI I VËRTETË

Poezi
BEAT HOTEL, 9 RUE GIT-LE-COEUR

BEAT HOTEL, 9 RUE GIT-LE-COEUR

Poezi
Doktor, sa kohë do t’i shoh këto pika?

Doktor, sa kohë do t’i shoh këto pika?

Fjala+
IDIOTI

IDIOTI

Poezi
ECJA FUNKY E KOSOVARIT TË VETMUAR (sipas Gregory Pardlos)

ECJA FUNKY E KOSOVARIT TË VETMUAR (sipas Gregory Pardlos)

Poezi
PËRÇAJI DHE SUNDO

PËRÇAJI DHE SUNDO

Poezi
KARTOLINË 1995

KARTOLINË 1995

Poezi
VJEN NJË KOHË

VJEN NJË KOHË

Poezi
ELLIOT SMITH

ELLIOT SMITH

Poezi
DRITA

DRITA

Poezi
KRIMI SHPAGUHET

KRIMI SHPAGUHET

Poezi
POEZI PËR KUDRËN, NR. II

POEZI PËR KUDRËN, NR. II

Poezi