Rezidenca e rep-artistit kanadez, Drake, ka hyrë në top listën e më të paguarave për t’i pastruar.

Krijuesi i hitit “Toosie Slide” do të paguaj rreth 3.000 dollarë në javë, për të pastruar të gjithë shtëpinë e tij, shkruan Mirror.

Ai ka lënë pas Beyonce, e cila për një vit ka paguar kompani të pastrimit me çmimin prej 98.000 dollarë.

Në vendin e tretë vjen Princ Harry dhe Meghan Markle, të cilët për rezidencën e tyre në Montecito të Kalifornisë paguajnë 58.000 dollarë.

Shumën e përgjysmuar prej 27.000 dollarë në vit shkon për këngëtarin e njohur Ed Sheeran, vlerë kjo për vendin e tij në Suffolk.

Në Miami, rezidenca e cila i përkon David dhe Victoria Beckham ka një çmim po aq sa edhe të tjerat, por këta të fundit do të duhet të ndajnë nga buxheti i tyre 34.000 dollarë në vit.

I fundit i kësaj liste është Simon Cowell, i cili për rezidencën në Los Angeles paguan rreth 31.000 dollarë në vit për kujdestarët e pastërtisë së vendit të tij.

(Foto: Kevin Winter/Getty Images/Guliver)

Që të gjithë yjet ndërkombëtarë ndonëse shpenzojnë miliona të blerje, por për shkak të pastërtisë atyre u duket të ndajnë edhe shuma tjera. /Telegrafi/