Filmat për shumë prej nesh janë pjesë e pandashme e përditshmërisë. Shumë prej nesh jemi maniakë të filmave.

Megjithatë edhe pse dashuria për filmin është e njëjtë, preferencat për filmat dallojnë.

Dikush i do temat romantike, e dikush preferon filmat aksion e horror. Shija gjithmonë është gjithmonë relative.

Sigurisht se lidhemi shpirtërisht me aktorët tanë të preferuar.

Për të kuptuar preferencat e përgjithshme të atyre që konsiderohen maniakë të filmit, atëherë merrni pjesë në sondazhin e Pyper.

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS)

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android) 


Platforma e avancuar teknologjike, Pyper, e specializuar për matjen e opinionit publik, ka hapur sondazhin më të ri ku mund të jepni mendimin tuaj për preferencat e filmave.

Mendimi juaj ka vlerë, dhe duke e shprehur atë në Pyper, fitoni edhe rollerë që vijnë në formë bonusesh të cilat mund t’i konvertoni në mbushje.

Jepini vlerë mendimit tuaj për filmat duke shkarkuar aplikacionin PYPER në telefonët tuaj të mençur (iOS dhe Android). Pasi të keni shkarkuar aplikacionin, me një regjistrim të thjeshtë ju mund të merrni pjesë në sondazh.

Rezulatet nga sondazhi i Pyper për filmat do të publikohen në grupin Maniakë t’Filmave.


Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS)

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)