0Shares

Reality shou Kooperativa ka reaguar me anë të një deklarate ndaj banorëve të cilët nuk kanë përfillur rregullat e reality shou.

Në deklaratën që e ka siguruar ekskluzivisht Telegrafi thuhet se banorët nuk kanë përmbushur pritjet dhe nuk kanë respektuar rregullat e reality shout.

Madje, direkt në nominim është dërguar për shkak të kësaj banori, Migjeni.

Dihet se ky reality shou po realizohet për ndërtimin e një shtëpie me synim humanitar, por që deri tash banorët nuk kanë respektuar rregullat duke proceduar në hap me kohën për ndërtimin e shtëpisë.

Deklarata e plotë e Kooperatiëvs:

Përshëndetje nga Punëtoria, sot është dita e dhjetë që jeni bërë pjesë e Koooperativës dhe deri tani është dashur që të mësoni edhe respektoni rregullat e Kooperativës dhe kësaj detyre të shentj që i jeni bashkëngjitur.

Pasi që jeni pjesë e një detyre humaniatre duhet të keni parasysh që jeni shembuj për shikuesit e Kooperativës dhe automatikisht jeni shembuj për të mirë dhe për të keq.

Sa i përket rregullave të Kooperativës është gjuha banale ose kujdesi ndaj mikrofonave.

Rregull tjetër është mos komentimi me regjinë.

Punëtori Migjeni ka qenë njëri nga punëtorët më të padisiplinuar ndaj këtyre rregullave.

Për shkak të gjuhës banale, për shkak të komentimit me regjinë dhe sidomos moskujdesit ndaj mikrofonëve punëtoria ka marrë këtë vendim:

Punëtori Migjeni që nga ky moment del direkt në nominim.

Punëtorëve të tjerë u bëhet me dije se Punëoria nuk do të tolerojë këto gjëra.

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)