Episodi i dymbëdhjetë i serialit “Rrushe” duket se do të sjellë shumë gjëra në pah.

Ky episod, pas njëmbëdhjetë javësh të njëpasnjëshme, si duket do të sjellë emocione dhe të papritura të shumta në sipërfaqe.

Mentor Pirulli gjendet edhe më afër buzës së greminës me veprimet e tij ndërkohë që familja e tij, sidomos fëmijët, vazhdojnë edhe më shumë të vërejnë mungesën e tij.

Inspektore Temaj në bashkëpunim të ngushtë me kolegun Gashi fillojnë të ndjejnë ngrohtësinë e rastit të ftohtë të tyre që akoma është i hapur.

Takimi i Sadik Hotit me Dinorën, që e kupton më vonë se është e bija e kujt është, lë në gjendje jo të lakmueshme marrëdhënien e tij me nipin, Berat Hoti.

Episodin e dymbëdhjetë të serialit “Rrushe” mund ta ndiqni më poshtë, që u publikua sot nga ora 20:00 në kanalin T7 dhe 21:00 në gjirafaVideo.