Kur ish- partneri të cilin keni menduar se e keni hequr qafe ju shkruan papritmas në Instagram apo Facebook, me siguri ju duket sikur është i interesuar për të provuar prapë lidhjen.

Megjithatë kjo mund të mos jetë e vërtetë, transmeton Telegrafi.

Ndoshta ai thjesht nuk dëshiron që ju t’i dini këto gjërat e mëposhtme.

Ka qenë i mërzitur, andaj ka kapur telefonin që t’ju telefonojë apo shkruajë

Ka qenë duke qëndruar shtrirë dhe i mërzitur se planet i kanë ndryshuar në minutën e fundit, andaj ka menduar t’ju shkruaj për të parë se çfarë jeni duke bërë.

Jo domosdoshmërish kjo nënkupton se ai dëshiron prapë një lidhje.

Ai është thjesht i mërzitur për orët e ardhshme dhe dëshiron ta kalojë kohën.

Është i dehur

Ndoshta nuk është i mërzitur kur ju shkruan papritmas.

Ndoshta thjesht është jashtë dhe i dehur, ndërkaq i ka ardhur në mendje mendimi t’ju shkruaj.

Nuk është duke provuar të kujdeset për ju

Ndoshta ai thjesht paraqitet se është duke dashur të shikoj se a jeni në rregull, por faktikisht mund të ketë agjendë të fshehur.

Është i eksituar

Në rregull, ndoshta nuk është as i dehur e as i mërzitur. Ndoshta është i eksituar, andaj edhe dëshiron të kontaktoj me ju.

Ai shpreson se do të filloni të shkëmbeni mesazhe seksi dhe pastaj nuk i dihet. /Telegrafi/