Produktet më të reja nga COOP Italia kanë ardhur tashmë në Kosovë dhe mund t’i gjeni vetëm dhe ekskluzivisht në rrjetin e supermarketeve Super Viva.

Produktet e COOP Italia janë të njohura në tërë Evropën për cilësinë e lartë dhe për sigurinë që ofrojnë. Këto produkte janë zgjedhja më e mirë për këdo që dëshiron të jetojë një jetë të shëndetshme duke konsumuar produkte të shijshme, me vlera dhe të sigurta.

Produktet COOP janë produkte organike, natyrale dhe shumë transparente me konsumatorët rreth përbërjes dhe mënyrës së prodhimit. Këto janë produktet e para në Evropë që nuk përmbajnë vaj palme, i cili njihet si shumë i dëmshëm për shëndetin tonë dhe për ambientin në përgjithësi.

Këto produkte NUK janë të modifikuara gjenetikisht dhe  nuk  janë të trajtuara pas korrjes, andaj janë të sigurta dhe preferohen edhe për persona që kanë alergji ndaj ushqimeve të ndryshme. Për më tepër, ato nuk përmbajnë laktozë, maja ose gluten të panevojshëm. Këta të gjithë janë përbërës artificial që ndikojnë negativisht në shëndetin tonë duke shkaktuar probleme të ndryshme shëndetësore për ne.

Produktet e reja të sjella nga COOP janë të sigurta për konsumim dhe përfshijnë lloje të ndryshme të çokollatave organike pa sheqer të shtuar duke ruajtur shijen e tyre origjinale. COOP ofron edhe patatina, pasta e patate pa vaj palme dhe jogurt frutash 100% natyral me fruta të zgjedhura dhe të freskëta. Gjithashtu, ju mund të gjeni karkaleca e fruta deti nga Italia të lehtë dhe të shpejtë për t’u përgatitur. Ndërsa për personat që nuk preferojnë të konsumojnë mishin, COOP ofron burger vegjetarian dhe organik me shije fantastike.

COOP ka sjellë edhe shumë produkte të tjera ushqimore në Kosovë dhe e tëra që duhet të bëni është të drejtoheni në një prej supermarketeve më të afërta të Super Vivës dhe t’i provoni këto produkte. Ne ju sigurojmë se nuk do të zhgënjeheni.

(artikull i sponsorizuar)