Hollywood-i ka qenë si një shatërvan i pafund i yjeve të talentuar të filmit që nga dita e parë.

Reklama

Disa prej tyre mund të kenë mjaft vite në shpinë, por ata vazhdojnë të sjellin gëzim në ekranet dhe zemrat tona falë aftësive të tyre të veçanta të aktrimit ose duke drejtuar dhe prodhuar histori të shkëlqyera.

Bright Side krijoi një listë të aktorëve me karrierë të gjatë filmi. Por ju nuk mund të mbani mend disa nga vitet e tyre të hershme në industri.

1. Hugh Laurie

2. Maggie Smith

3. Morgan Freeman

4. Sally Field

5. Colin Firth

6. Bette Midler

7. Ricky Gervais

8. Meryl Streep

9. Ian McKellen

10. Susan Sarandon

11. Julie Andrews

12. Anjelica Huston

13. Diane Keaton

14. Ralph Fiennes

15. Helen Mirren

/Telegrafi/