Nuk i është vendi në temperaturë dhome

A ju ka ndodhur që të dëshironi të mbuloni tepsinë me folie plastike dhe ta fusni në frigorifer, mirëpo ai në të vërtetë është mision i pamundur, sepse vazhdimisht ngjitet, andaj është e pamundur të pritet, transmeton Telegrafi.

Pra, tani e kemi zgjidhjen!

Në vend që folia plastike të qëndrojë në sirtar, vendi i vërtetë i është në frigorifer!

Ajri i ftohtë do të zvogëlojë nivelin e elektricitetit, gjë që ajo vazhdimisht ngjitet, andaj me rastin e përdorimit tjetër do të jetë më e lehtë ta përdorni.

Përdorimi i folies së plastikës do të jetë shumë më i lehtë, andaj më nuk do të ketë problem ta pritni një copë dhe ta mbuloni sallatën të cilën e keni lënë për më vonë. /Telegrafi/