Pse të harxhojmë para për gjëra të reja kur mund t’i përdorim të vjetrat? – ky ishte ndoshta qëndrimi i prodhuesve të filmave, kur vendosën të shfrytëzonin kostumet që ishin përdorur tashmë në filmat e mëparshëm.

Shumica e filmave dhe serive televizive thjesht nuk kanë mjaft para për të veshur tërë kastat me kostume krejt të reja.

Dhe nëse një fustan ishte veçanërisht i mirë, pse të mos shfrytëzosh rastin dhe ta përdorësh përsëri? – transmeton Top Channel.

“Titanic” (1997) — “Tuck Everlasting” (2002)

Kemi sjellë disa shembuj kur personazhet nga filma të ndryshëm përdorën veshje të njëjta. Vetëm shikuesit më të vëmendshëm i kanë kishin vërejtur ata.

“Pride and Prejudice and Zombies” (2016) — “Mary Shelley” (2018)

“The Duchess” (2008) — “The Scandalous Lady W” (2015)

“Friends” (1994) — “Edgar Allan Poe’s Murder Mystery Dinner Party” (2016)

“Snow White and the Huntsman” (2012) — “Once Upon a Time” (2017)

“Mad Men” (2009) — “The Help” (2011)

“Dangerous Liaisons” (1988) — “Hocus Pocus” (1993)

“Pride & Prejudice” (2005) — “Sense and Sensibility” (2008)

“Elizabeth” (1998) — “Camelot” (2011)

“Gossip Girl” (2010 )— “The Carrie Diaries” (2013)