Pas ka bërë një ndryshim të madh në trupin e tij dhe dukjen e re e ka ndarë me fansat e tij, aktori dhe komiku Kumail Nanjiani është befasuar me vëmendjen që i është bërë nga PornHub.

Reklama

Fansat ishin habitur kur 41-vjeçari i kishte treguar rezultatet e regjimit intensiv të fitnesit në përgatitje për rolin e tij në filmin “The Eternals”.

Nanjiani, i cili në projektin e Marvel Cinematic Universe do ta luajë rolin e superheroit Kingo Sunen, ka ndërtuar një fizik muskuloz dhe në këtë mënyrë i është përshtatur rolit në filmin e ri.

(Foto: Instagram/kumailn)

Mirëpo, për ta arritur këtë sukses, ai është dashur që për një vit të punojë me trajnerët dhe nutricionistët më të mirë, ndërsa pos ithtarëve të Marvel, janë mahnitur edhe shumë të tjerë.

Reklama
Reklama

Një prej tyre është faqja e popullarizuar e shpërndarjes së përmbajtjes pornografike, PornHub, që e kishte përdorur fotografinë e tij për kategorinë “Meshkujt muskuloz”.

Kumail Nanjiani (Foto: Frazer Harrison/Getty Images/Guliver)

Dhe për të mos i mbetur borxh për përdorimin e fotografisë, kjo faqe ia ka shpaguar me një abonim pa pagesë në PornHub Premium për dhjetë vite – bën të ditur Uniland.

Kur e ka publikuar fotografinë e tij në Instagram, Nanjiani ka thënë se kurrë nuk kishte menduar se do të bëhej nga ata njerëz që i fotografojnë muskujt e tyre. Mirëpo, meqenëse kishte punuar një kohë të gjatë në transformimin e tij, ka dashur të tregojë se si duket tani. /Telegrafi/

View this post on Instagram

I never thought I’d be one of those people who would post a thirsty shirtless, but I’ve worked way too hard for way too long so here we are. You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain. I found out a year ago I was going to be in Marvel’s Eternals and decided I wanted to transform how I looked. I would not have been able to do this if I didn’t have a full year with the best trainers and nutritionists paid for by the biggest studio in the world. I’m glad I look like this, but I also understand why I never did before. It would have been impossible without these resources and time. So big thanks to @grantrobertsfit who started working with me at the beginning of the year and made me understand true physical pain for months and months. Then, once we started shooting, a massive thanks to @davidhigginslondon and his team (@ellispartridge, @thebeardypt, @tomcheesemanfitness) for training me almost every day and making me strong, limber and injury free. I can almost touch my toes now. (And thank you for forcing me to do cheat meals David.) Matthews Street Catering for their delicious and healthy meals. And finally, the biggest thanks goes to @emilyvgordon for putting up with me complaining and talking about only working out and dieting for the last year. I promise I’ll be interesting again some day. #thirstyshirtless (Photo by @markupson.) (edit: I left off one very important person: @lancecallahan who trained me for 6 years and helped me build the foundation I could use to do this. Thank you!)

A post shared by @ kumailn on Dec 16, 2019 at 8:10am PST

Reklama