LAJMI I FUNDIT:

Orgazma klitorale: Udhërrëfyese për “punë dore”

Orgazma klitorale: Udhërrëfyese për “punë dore”

Shumicës së femrave për orgazëm u nevojitet stimulimi i klitorisit – shikoni se si ta kënaqni duke përdorur gishtat

Nëse doni të arrini orgazma shpërthyese, masturbimi është opsioni optimal, i cili na bën të shijojmë momente përrallore.


Hulumtimi ka treguar që 90 për qind e vajzave dëshiron që mashkulli t’i kënaqë duke i përdorur gishtat, ndërkaq për rreth 60 për qind të tyre penetrimi nuk u është i mjaftueshëm për arritjen e kulmit.

Pra, shumicës prej tyre u nevojiten stimulime shtesë me gishta, me gjuhë apo me lodra seksi, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu, tri nga katër femra thonë që për orgazëm u nevojitet stimulimi me gishta.

Një mënyrë e vërtetë se si t’i japësh kënaqësi një gruaje vetëm nëpërmjet gishtave, është të dakordohesh me të, për orë të gjatë leksionesh, durimi, të cilat do të të japin mjetet e duhura për të ndjerë kënaqësi dhe në fund të gishtave.

Kjo video është udhërrëfyese si ta “gjeni” klitorisin, cilat lëvizje t’i përdorni në mënyrë që partnerja juaj të kënaqet dhe të përjetojë orgazmën.

Shikoni si ta kënaqni femrën me gishta – vajzat do t’ju falënderojnë, por ka mundësi që frutat më nuk do t’i shihni si më parë. /Telegrafi/