LAJMI I FUNDIT:

Masturbimi

45 Artikuj

Ju keni pothuajse 50 për qind më shumë testosteron kur nuk masturboni një javë

Ju keni pothuajse 50 për qind më shumë testosteron kur nuk masturboni një javë

Këshilla mjekësore
Masturbimi i përbashkët dhe gjithë arsyet pse duhet ta bëni

Masturbimi i përbashkët dhe gjithë arsyet pse duhet ta bëni

Intimitet dhe Pasion
Dy efekte të mira anësore të masturbimit

Dy efekte të mira anësore të masturbimit

Të tjera
A e dini se humbja e ereksionit nuk duhet të ndodhë gjatë masturbimit?

A e dini se humbja e ereksionit nuk duhet të ndodhë gjatë masturbimit?

Këshilla mjekësore
Për shkak të shikimit të pornografisë, meshkujt sot nuk po mund t’i kënaqin femrat!

Për shkak të shikimit të pornografisë, meshkujt sot nuk po mund t’i kënaqin femrat!

Lifestyle
Masturbimi i tepërt shkakton humbje flokësh

Masturbimi i tepërt shkakton humbje flokësh

Shëndetësi Lajme
Harrojeni pikën-G, ja ku fshihet kënaqësia

Harrojeni pikën-G, ja ku fshihet kënaqësia

Intimitet dhe Pasion
Ja përse do të duhej të masturboni gjatë menstruacioneve

Ja përse do të duhej të masturboni gjatë menstruacioneve

Këshilla dhe arsye
Orgazma klitorale: Udhërrëfyese për “punë dore”

Orgazma klitorale: Udhërrëfyese për “punë dore”

Në çift
Efekti i masturbimit në shëndet: efektet anësore dhe përfitimet

Efekti i masturbimit në shëndet: efektet anësore dhe përfitimet

Këshilla mjekësore
A duhet të kemi seks dhe të masturbojmë, nëse dëshirojmë të heqim peshën e tepërt trupore?

A duhet të kemi seks dhe të masturbojmë, nëse dëshirojmë të heqim peshën e tepërt trupore?

Të tjera
Dëshironi t’i aktivizoni shtërzimet e lindjes? Ekspertët këshillojnë të vetëkënaqeni, derisa nga seksi thonë nuk ka dobi

Dëshironi t’i aktivizoni shtërzimet e lindjes? Ekspertët këshillojnë të vetëkënaqeni, derisa nga seksi thonë nuk ka dobi

Shtatzëna
Këto janë pesë arsye për shkak të të cilave është mirë të vetëkënaqeni, nuk kanë lidhje me intimitetin

Këto janë pesë arsye për shkak të të cilave është mirë të vetëkënaqeni, nuk kanë lidhje me intimitetin

Intimitet dhe Pasion
Meshkujt të cilët gjatë vetëkënaqësisë përdorin ‘shtrëngimin’, seriozisht bëjnë veprim të rrezikshëm

Meshkujt të cilët gjatë vetëkënaqësisë përdorin ‘shtrëngimin’, seriozisht bëjnë veprim të rrezikshëm

Shëndetësi Lajme
E dini cilat rreziqe i shkakton masturbimi në shtatzëni?

E dini cilat rreziqe i shkakton masturbimi në shtatzëni?

Shtatzëna
Orgazma qetëson ‘sindromën e këmbëve jo të qeta’

Orgazma qetëson ‘sindromën e këmbëve jo të qeta’

Shëndetësi Lajme
Meshkujt që masturbojnë më shumë janë dashnorë më të mirë

Meshkujt që masturbojnë më shumë janë dashnorë më të mirë

Lifestyle
Shkenca thotë se meshkujt duhet të masturbojnë 21 herë brenda një muaji

Shkenca thotë se meshkujt duhet të masturbojnë 21 herë brenda një muaji

Këshilla mjekësore
Personat e moshës 18-24 vjet masturbojnë më shumë se çdo grupmoshë tjetër

Personat e moshës 18-24 vjet masturbojnë më shumë se çdo grupmoshë tjetër

Lifestyle
Meshkujt që masturbojnë shpesh janë dashnorë më të mirë

Meshkujt që masturbojnë shpesh janë dashnorë më të mirë

Intimitet dhe Pasion
Sa shpesh guxoni të masturboni

Sa shpesh guxoni të masturboni

Të tjera
Meshkujt që masturbojnë kanë jetë më të mirë seksuale

Meshkujt që masturbojnë kanë jetë më të mirë seksuale

Lifestyle
Përjetoni orgazëm pa mashkull dhe pa masturbim: Doktori ka shkaktuar çmenduri në internet!

Përjetoni orgazëm pa mashkull dhe pa masturbim: Doktori ka shkaktuar çmenduri në internet!

Psikoprofil
A lënë pasoja masturbimi dhe lodrat e seksit? 

A lënë pasoja masturbimi dhe lodrat e seksit? 

Intimitet dhe Pasion