Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) ka hedhur shortin për orarin e plotë në IPKO Superligën e Kosovës për sezonin e ri 2019/20.

Para disa orësh në selinë e FFK-së është bërë hedhja e shortit për sezonin e ri në Superligë, ku janë mësuar edhe çiftet e të gjitha xhirove.

Java e parë në kampionat karakterizohet me dy derbi lokal, atë në mes të Feronikelit me Drenicën dhe Flamurtarit me Prishtinën.

Paneli i FFK-së gjatë hedhjes së shortit për orarin e ri

Në xhiron e dytë ka ndeshje interesante, por asnjë derbi, ndërsa xhiro e tretë karakterizohet nga ndeshja mes Feronikelit dhe Prishtinës.

Prishtina-Llapi dhe Drita-Feronikeli janë derbit që spikasin në xhiron e katërt, ndërsa Llapi-Drita do të jetë në xhiron e pestë.

Hidhet shorti për sezonin e ri në Superligën e Kosovës, në javën e parë spikasin dy derbi lokal Hidhet shorti për sezonin e ri në Superligën e Kosovës, në javën e parë spikasin dy derbi lokal

Në xhiron e shtatë do të zhvillohet derbi i Anamoravës në mes Gjilanit dhe Dritës, ndërsa në javën e tetë spikat ndeshja Feronikeli-Llapi.

Në javën e fundit, atë të 11-të do të zhvillohet derbi në mes të Dritës dhe Prishtinës, ndërsa më poshtë është orari i plotë.

Xhiro 1

Drita – Ferizaj

Flamurtari – Prishtina

Dukagjini – Ballkani

Feronikeli – Drenica

Llapi – Vushtrria

Trepça ’89 – Gjilani

Xhiro 2

Ferizaj – Gjilani

Vushtrria – Trepça ‘89

Drenica – Llapi

Ballkani – Feronikeli

Prishtina – Dukagjini

Drita –Flamurtari

Xhiro 3

Flamurtari – Ferizaj

Dukagjini – Drita

Feronikeli – Prishtina

Llapi – Ballkani

Trepça ’89 – Drenica

Gjilani – Vushtrria

Xhiro 4

Ferizaj – Vushtrria

Drenica – Gjilani

Ballkani – Trepça ‘89

Prishtina – Llapi

Drita – Feronikeli

Flamurtari – Dukagjini

Xhiro 5

Dukagjini – Ferizaj

Feronikeli – Flamurtari

Llapi – Drita

Trepça ’89 – Prishtina

Gjilani – Ballkani

Vushtrria – Drenica

Xhiro 6

Ferizaj – Drenica

Ballkani – Vushtrria

Prishtina – Gjilani

Drita – Trepça ‘89

Flamurtari – Llapi

Dukagjini – Feronikeli

Xhiro 7

Feronikeli – Ferizaj

Llapi – Dukagjini

Trepça ’89 – Flamurtari

Gjilani – Drita

Vushtrria – Prishtina

Drenica – Ballkani

Xhiro 8

Ferizaj – Ballkani

Prishtina – Drenica

Drita – Vushtrria

Flamurtari – Gjilani

Dukagjini – Trepça ‘89

Feronikeli – Llapi

Xhiro 9

Llapi – Ferizaj

Trepça ’89 – Feronikeli

Gjilani – Dukagjini

Vushtrria – Flamurtari

Drenica – Drita

Ballkani – Prishtina

Xhiro 10

Ferizaj – Prishtina

Drita – Ballkani

Flamurtari – Drenica

Dukagjini – Vushtrria

Feronikeli – Gjilani

Llapi – Trepça ‘89

Xhiro 11

Trepça ‘ 89 – Ferizaj

Gjilani – Llapi

Vushtrria – Feronikeli

Drenica – Dukagjini

Ballkani – Flamurtari

Prishtina – Drita

/Telegrafi/