Ne jemi më shumë sesa të fiksuar për t’i parë njerëzit e famshëm përmes pajisjeve tona të internetit, por në shumicën e rasteve, nuk mund të themi se sa të gjatë janë ata.

Takat e larta dhe truket për t’u dukur më të gjatë në fotografi e bëjnë lartësinë e këtyre personave të famshëm të mos zbulohen, kështu që mënyra më e mirë për të krijuar një ide mbi lartësinë e tyre është duke e kundërshtuar pamjen e tyre me fytyrat e tjera të njohura.

Në këtë mënyrë, ne mund të bëjmë një krahasim që na tregon pak më shumë për gjenet e tyre.

Reklama

Bright Side ka zgjedhur imazhet e disa personave të famshëm, lartësia e të cilëve është mbi mesataren. /Telegrafi/

Reklama

1. Julia Roberts: 1.72

2. Ben Affleck: 1.87

3. Cameron Diaz: 1.72

4. Kendall Jenner: 1.72

5. Liam Hemsworth: 1.90

6. Karlie Kloss: 1.87

7. Bradley Cooper: 1.82

8. Uma Thurman: 1.82

9. Sigourney Weaver: 1.82

10. Cristiano Ronaldo: 1.87

11. Nicole Kidman: 1.77

12. Charlize Theron: 1.75

13. Hugh Jackman: 1.87

14. Gwyneth Paltrow: 1.72

15. Chris Hemsworth: 1.90

16. Dwayne Johnson: 1.95

17. Sacha Baron Cohen: 1.90

18. Katie Holmes: 1.72

19. Ashton Kutcher: 1.87

View this post on Instagram

RIP

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Apr 13, 2017 at 2:48pm PDT

20. Jason Momoa: 1.90

21. Joe Manganiello: 1.95

Reklama

22. Kate Middleton: 1.72