Disa nga personazhet e famshme zotërojnë stilistë dhe grimerë që u mundësojnë që të duken sa më spektatorë dhe origjinal në paraqitjet e tyre.

Por, jo gjithherë shumë prej tyre duken unik, pasi edhe shumë të famshëm të tjerë mund të kenë provuar të njëjtin stil në të kaluarën.

Andaj, disa nga të famshmit edhe mund të kopjojnë kolegët e tyre me qëllim. Disa prej tyre me çdo detaj, e disa duke marrë vetëm disa detaje.

Bright Side ka zbuluar disa nga yjet që në mënyrë sekretë kanë gjetur inspirim tek të tjerët.

1. Kate Middleton dhe Caitlin Jenner

2. Rihanna dhe Rita Ora

3. Naomi Campbell dhe Kim Kardashian

4. Madonna dhe Lady Gaga

5. Kate Moss dhe Sienna Miller

6. Mariah Carey dhe Ariana Grande

7. Victoria Beckham dhe Chloe Moretz

8. Kim Kardashian dhe Kylie Jenner

9. Princess Diana dhe Kate Middleton

10. Angelina Jolie dhe Jennifer Aniston

11. Christina Aguilera dhe Kim Kardashian

/Telegrafi/