Presidenti i Shteteve të Bashkuara dhe Zonja e Parë kanë pasur një moment të papërshtatshëm, derisa po qëndronin në një bazë ushtarake në Maryland.

Pasi i ka dhënë dorën për ta përshëndetur, ata kanë zhvilluar një bisedë të shkurtër dhe të çuditshme, ndërsa më pas i ka rrahur krahun për ta larguar nga skena.

“Ishte sikur t’i thoshte, kaq ishte dhe duhesh të largohesh” është një koment lidhur me rastin.

Ky nuk është i vetmi rast, kur ata kanë shkaktuar të ashtuquajtura skandale të vogla, kryesisht gjatë zgjatjes dhe shtrëngimit të duarve. /Telegrafi/