Është hapur dyqani i parë zyrtar në Kosovë i pajisjeve dhe veshjeve sportive të markës së njohur botërore “Nike”.

Ky dyqan pritet që të ofrojë për klientët e vetë të gjitha modelet më të reja të këtij brendi në botë.

Menaxherja e dyqanit të “Nike” në Albi Mall, Rita Ejupi, ka thënë se me rastin e hapjes së lokalit kanë ofruar zbritje 20 për qind për të gjitha produktet e tyre.

Ajo ka bërë të ditur se edhe lokali edhe raftet, gjegjësisht dizajni i tyre, janë sikur të të gjitha lokaleve në botë. /Telegrafi/

nike2

nike3

nike4

nike5

nike1