Duke i vënë zjarr fjalës së vjetër “burrat plaken si vera, femrat plaken si qumështi”, disa femra të famshme botërore vetëm kanë shkuar duke u bërë edhe më të mira me moshën.

Reklama

Nga Halle Berry e deri tek Julie Andrews, këto yje të njohura po plaken në mënyrë të këndshme, duke dëshmuar se janë model i një roli të shkëlqyeshëm.

Ne në Bright Side kemi bashkuar një listë të këtyre artisteve të mrekullueshme që po plaken si verë e shkëlqyeshme dhe jemi të lumtur ta ndajmë me ju.

1. Cindy Crawford — 53-vjeçare

2. Jennifer Lopez — 50- vjeçare

3. Julia Roberts — 52- vjeçare

Reklama

4. Angela Bassett — 61-vjeçare

5. Goldie Hawn — 73-vjeçare

6. Halle Berry — 53-vjeçare

Reklama

7. Jessica Lange — 70-vjeçare

8. Julie Andrews — 84-vjeçare

9. Meryl Streep — 70-vjeçare

10. Michelle Pfeiffer — 61-vjeçare

11. Joan Collins — 86-vjeçare

12. Madonna — 61-vjeçare

13. Jane Fonda — 81-vjeçe

14. Naomi Watts — 51-vjeçare

15. Elizabeth Hurley — 54-vjeçare

16. Sharon Stone — 61-vjeçare

17. Gwen Stefani — 50-vjeçare

18. Betty White — 97-vjeçare

19. Jennifer Aniston — 50-vjeçare

20. Rachel Weisz — 49-vjeçare

21. Jamie Lee Curtis — 60 years old

22. Mbretëresha Elizabeta II — 93-vjeçare