Kur bëhet fjalë për disa nëna të famshme dhe vajzat e tyre, është e qartë se loja e tyre e gjeneve është absolutisht e fortë.

Për më tepër, disa aktore dhe këngëtare kalojnë jo vetëm pamjen e tyre mahnitëse për pasardhësit e tyre, por edhe talentin e tyre, thotë Bright Side.

Më poshtë gjeni disa nga nënat që duken totalisht mahnitëse krah bijave të tyre, transmeton Telegrafi:

Kate Beckinsale dhe Lily Mo Sheen

Yolanda Hadid me vajzat e saj Gigi dhe Bella

Cindy Crawford dhe Kaia Gerber

Jessica Alba dhe Honor Marie Warren

Miley Cyrus dhe Leticia Cyrus

/Telegrafi/