Modifikimet e panevojshme, që vetëm iu kanë dëmtuar dukjen

Kur vendoset për ndonjë ndryshim në veturë, duhet të jetë sa më i lehtë dhe shumë pak i dallueshëm, meqë dizajnerët e veturave punojnë me shumë përkushtim, që një makinë të mos i mungojë asgjë, transmeton Telegrafi.

Të gjitha ata që mendojnë se dinë më mirë, me ndryshimet që i kanë bërë, vetëm i shëmtuan në masë të madhe makinat e tyre, duke bërë që të bien në sy për të keq.

Disa prej tyre, janë aq të pakëndshme, sa që dikush do pranonte të udhëtonte gjithmonë me transport publik, se sa ta ketë të tyren, ndonjë prej këtyre makinave, dukja e të cilave nuk është aspak e mirë. /Telegrafi/