0Shares

Në reality shoë Kooperativa ka filluar që të ndërtohet shtëpia e cila do të dedikohet për qëllime humanitare.

Por, kjo shtëpi e cila po ndërtohet nga vet banorët e këtij reality show nuk po i sheh të gjithë duke u punuar.

Është vetëm Fikreta ajo që shihet duke punuar pa u ndalur për këtë shtëpi.

Ndryshe po ndodh me banoret tjera, ku ajo nuk ka përkrahjen e të gjithëve, pasi ato po qëndrojnë brenda duke biseduar dhe nuk po punojnë në këtë shtëpi.

Mbetet të shihet si do të reagojë Kooperativa në këtë drejtim, a do ta shpërblejë Fikretën për këtë kontribut dhe si do të veprojë në raport me banoret tjera.

Reality shoë Kooperativa mund ta shikoni në RTK 4, 24 orë në ditë dhe informoheni për detajet me foto e video në Telegrafi.

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)