Kemi raportuar shpesh për personazhet e njohura që i kanë ndryshuar emrat dhe mbiemrat duke zgjedhur emra të ndryshëm artistikë.

Disa prej tyre i kanë shkurtuar, të tjerët i kanë modifikuar, ndërsa ka edhe prej atyre që i kanë ndryshuar krejtësisht.

Emrat e vërtetë të yjeve dhe arsyet pse i ndërruan Emrat e vërtetë të yjeve dhe arsyet pse i ndërruan

Telegrafi jua sjell disa prej modeleve të njohura që i kanë ndërruar emrat e tyre:

hadid

Gigi Hadid – Jelena Noura Hadid

Irina Shayk – Irina Valeryevna Shaykhlislamov

Irina Shayk – Irina Valeryevna Shaykhlislamov

Coco Rocha – Mikhaila Rocha

Coco Rocha – Mikhaila Rocha

Erin Heatherton – Erin Heather Bubley

Erin Heatherton – Erin Heather Bubley

Joan Smalls – Joan Smalls Rodriguez

Joan Smalls – Joan Smalls Rodriguez

Winnie Harlow – Chantelle Brown-Young

Winnie Harlow – Chantelle Brown-Young

Chanel Iman - Chanel Iman Robinson

Chanel Iman – Chanel Iman Robinson

Suki - Alice Suki Waterhouse

Suki – Alice Suki Waterhouse