Bukuroshja shqiptare nga Kosova, Naile Thaqi, e cila jeton në Zvicër, ndihet e privilegjuar që ka zgjedhur profesionin human si profesion të jetës.

Ajo është bukuroshja e zgjedhur “Miss Grand Kosova 2014”, e cila po tregohet e suksesshme në çdo aspekt të jetës, falë bukurisë që e ka dhunti nga natyra dhe punës së saj të palodhshme, shkruan Teleskopi.

Nailja ka hobi muzikën, sportin dhe vallëzimin dhe ka synime të qarta që të jetë një yll në të ardhmen për rezultatet që synon të arrijë.

Ajo punon si infermiere Zvicër dhe studion mjekësinë. Dhe vërtetë s’ka më bukur se të kesh bukurinë e jashtme dhe atë shpirtërore, e të dhurosh nga vetja gjithë dashurinë shpirtërore në profesionin human të mjekësisë.

Reklama
Reklama

Janë me fat të gjithë ata pacientë që kanë rastin të shërohen dhe të jenë nën përkujdesjen e një punëtoreje mjekësore si Nailja, e aq më shumë kur atyre shërimin ua ofron një bukuroshe e këtillë engjëllore.

manti 6 mantil 1

maa

mantil 2

mantil 3 mantil 4

mantil 5