Ky është momenti kur një majmun përdor dy duart e tij dhe njërën këmbë për të ngritur një shishe të madhe birre.

Pamjet thuhet se janë regjistruar në Rajampet në qytetin lindor të Indisë, Andhra Pradesh dhe janë publikuar online.

Siç edhe mund të shihet, majmuni gjendet i ulur në një mur betoni dhe përdor dy duart dhe këmbën e tij, për të “mbështetur” shihesh e birrës, për ta pirë. /Telegrafi/