“Vet mke lan” është titulli i këngës më të re të Liridon Vllahiut që është publikuar me videoklip.

Është një baladë që është realizim i Labinot Mezinit, i cili e ka bërë muzikën dhe orkestrimin.

Tekstin e këngës “Vet mke lan” e ka shkruar Time Aliu.

Për anën vizuale është angazhuar Bug Production që e ka xhiruar videokllipin.

Liridon Vllahiu, i cili është i angazhuar nëpër organizime të ndryshme, ka paralajmëruar se në ditët në vijim do të vijë me një projekt tjetër.