Ka shumë të famshëm që janë në një ndjekje të vazhdueshme për rininë e përjetshme.

Por femrat nga përpilimi ynë nuk janë aspak njëra prej tyre. Këto femra e shohin moshën e tyre si vetëm një numër në pasaportat e tyre dhe bëhen edhe më të bukura ndërsa plaken.

Bright Side admiron mençurinë dhe hirin e këtyre femrave dhe mund të deklarojmë me besim se bukuria nuk njeh moshë.

Gillian Anderson, 51 vjeçare

Monica Bellucci, 55-vjeçare

Kristin Scott Thomas, 59-vjeçare

Julianne Moore, 59-vjeçare

Tilda Swinton, 59-vjeçare

Michelle Pfeiffer, 62-vjeçare

Carole Bouquet, 62-vjeçare

Sharon Stone, 62-vjeçare

Ornella Muti, 65-vjeçare

Rene Russo, 66-vjeçare

Fanny Ardant, 71-vjeçare

Candice Bergen, 74-vjeçare

Glenn Close, 73-vjeçare

Diane Keaton, 74-vjeçare

Jacqueline Bisset, 75-vjeçare

Catherine Deneuve, 76-vjeçare

Joan Collins, 86-vjeçare

Anouk Aimée, 88-vjeçare

/Telegrafi/