Aktorja e madhe kosovare, Leze Qena, ka qenë e ftuara e radhës në emisionin “Show Room me Gentën”, ku ka treguar shumë përjetime.

Shumica e përjetimeve të Lezes janë bashkë me bashkëshortin e ndjerë, aktorin Xhevat Qena. Aktorja ka treguar edhe momente xhelozie të shfaqur nga Xhevati.

E, një i tillë është kur nga kjo ndjejnë Xhevati e kishte bërë që gjatë qëndrimit në një kafene, ajo të qëndrojë me kokë ulur.

Leze Qena në emisoin “Show Room me Gentën” (Foto: YouTube/RTV Dukagjini)

Ma qitke një çibrit përpara. Krejt meshkuj veç unë femër, në kafe. Unë i nxirrsha kokrrat,i ndreqsha, kur u lodhshma e lajsha çibrit dhe e qojsha kryt e ai ma bojke çka je habit, unë thojsha se çka bona, prapë e marrsha çibritin (sic)”.

Dikur u mërzitsha i thojsha qom në shtëpi. Me ardhë naj prizrerian këtu me më pa, thonë ai ish lëshu me kamiongji. Ai ma bojke je me mua, unë ia kthejsha që ata nuk e dinë. Kështu, unë kam qenë me atë e nuk jam mërzitë fort (sic)”, kujtoi ajo.

Lajmet për Leze Qenën Lajmet për Leze Qenën

Mirëpo, pavarësisht këtyre momenteve, ajo kujtoi edhe kur mjaftonte dëshira dhe për një darkë të shkonin në Zagreb e të ktheheshin në punë, duke mos harruar të kujtojë edhe netët në dy kafiteritë e atëhershme në Prishtinë, te Hotel “Unioni” dhe tek Hotel “Bozhuri” që fusnin teatrin në mes.

“E kur u mbyllshin këto, shkonim në këmbë në Fushë Kosovë, pasi stacioni i trenave ishte i hapur gjithmonë. U kthenim në mëngjes në punë, në teatër flinim pak tek perdet dhe vazhdonim ditën (sic)”, kujton Leze Qena.

Klikoni këtu për të shikuar emisionin