Kalifornia është kapluar nga një prej thatësirave më të këqija të regjistruara ndonjëherë në historinë e saj.

Por, ndërkohë shumë VIP-a të cilët jetojnë në këto zona nuk mund të lejojnë që kopshtet e tyre jeshile të kthehen në kafe prej thatësirës.

Thatësira ka shkaktuar mungesë uji të rrjedhshëm dhe shumë qytetarë kujdesen të mos e shpërdorojnë ujin, këta VIP-a i duan të pacënuar kopshtet e tyre pavarësisht kostos.

Brad Pitt dhe Angelina Jolie

angi

Jennifer Aniston dhe Justin Theroux

j

Sandra Bullock

san

Oprah Winfrey

op

Kim kardashian dhe Kanye West

kim

Khloe Kardashian

kardi

Jessica Simpson

jesi

Jamie Foxx

jami