LAJMI I FUNDIT:

Komuna e Malishevës miratoi projekt buxhetin 2020-2022

Komuna e Malishevës miratoi projekt buxhetin 2020-2022

Kuvendi i Komunës së Malishevës, sot pasdite ka vazhduar me mbajtjen e mbledhjes së dytë të jashtëzakonshme për këtë vit, ku pikë e rendit të ditës ishte shqyrtimi dhe miratimi projekt buxheti komunal.

Reklama

Pas shqyrtimit dhe diskutimeve të bëra, Kuvendi i Komunës së Malishevës, e ka miratuar me plotësime dhe ndryshime, projekt buxhetin komunal, të propozuar nga Kryetari  Komunës.

Projekt buxheti komunal, 2020-2022, me theks të veçantë për vitin 2020, ka kaluar në disa procese të shqyrtimit dhe diskutimeve publike, ku fillimisht qeveria komunale, i ka mbajtur dëgjimet publike me qytetarë dhe e ka dërguar në Kuvendin e Komunës për shqyrtim.

KK i Malishevës, më pas e ka dërguar në diskutim publik, dhe debatet i ka organizuar Kuvendi i Komunës.

Pas kalimit në të gjitha këto procedura të hartimit të buxhetit, ai sot është miratuar me shumicë të votave nga ana e anëtarëve të Kuvendit të Komunës.

Buxhet i Komunës së Malishevës, për vitin 2020, është 15 milion e 583 mijë e 802 euro dhe është i ndarë në pesë kategori buxhetore. Për investime kapitale janë të ndara 3 milion e 840 mijë e 909 euro.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Ditëlindje e paharrueshme - një vit i VitaLand

Ditëlindje e paharrueshme - një vit i VitaLand

Vitaland
Ujë Rugove prodhon 1 milion shishe për të rritur ndërgjegjësimin kundër kancerit të gjirit

Ujë Rugove prodhon 1 milion shishe për të rritur ndërgjegjësimin kundër kancerit të gjirit

Korporata Rugove
Elita Plus mbështet muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me paketën e analizave me zbritje dhe vizita kardiologjike falas

Elita Plus mbështet muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me paketën e analizave me zbritje dhe vizita kardiologjike falas

Elita Plus
Vendi ku ndjehesh rehat me gjithçka afër - Tem Residence

Vendi ku ndjehesh rehat me gjithçka afër - Tem Residence

Lesna Ndertimi
Active Physiotherapy - klinikë e veçantë që bën mrekulli në fushën e fizioterapisë

Active Physiotherapy - klinikë e veçantë që bën mrekulli në fushën e fizioterapisë

Active Physiotherapy
INSTAT: Shqiptarët, pagat më të ulëta - punojnë me orë më të zgjatura se Evropa dhe rajoni

INSTAT: Shqiptarët, pagat më të ulëta - punojnë me orë më të zgjatura se Evropa dhe rajoni

Ekonomi
Kalo në kategori