0Shares

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka bërë përzgjedhjen e 10 sportistëve të rinj, që do të përfitojnë bursa si Shpresa Olimpike dhe Paraolimpike nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport, bazuar në Rregulloren nr.03/2013.

Bordi u bazua në rezultatet e sportistëve të arritura gjatë vitit 2017 në vend dhe në arenën ndërkombëtare dhe sipas Rregullores nr. 03/2013 rekomandon MKRS-në për dhënie të bursave.

Sportistët do të përfitojnë nga 150 euro në muaj, gjatë tërë vitit 2018.

10 sportistët që do të përfitojnë bursa si shpresa olimpike 2018:
1. Laura Fazliu – Xhudo
2. Shpat Zekaj – Xhudo
3. Yll Cenaj – Karate
4. Drilon Syla – Mundje
5. Shpejtim Bajoku – Boks
6. Erdonis Maliqi – Boks
7. Faton Shurdhaj – Skitari
8. LeartO smanaj – Atletikë
9. Kreshnik Mahmuti – Pingpong
10. Drenis Mala – Shigjetari

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)