LAJMI I FUNDIT:

KF Llapi dhe distributori i brendeve më të njohura të pjesëve për vetura, AUTO LLAPI SH.P.K nënshkruajnë marrëveshje sponsorizimi

KF Llapi dhe distributori i brendeve më të njohura të pjesëve për vetura, AUTO LLAPI SH.P.K nënshkruajnë marrëveshje sponsorizimi

KF Llapi dhe  AUTO LLAPI  SH.P.K kanë nënshkruar marrëveshje sponsorizuese.

Bazuar në Ligjin Nr. 05/L -090 për sponsorizimin në fushën e sportit, që për qëllim të sponsorizimit është realizimi, përkrahja, promovimi dhe mbështetja e veprimtarive dhe aktiviteteve në fushën e sportit, kompania lidere si distributor i brendeve më të njohura të pjesëve për vetura, AUTO LLAPI SH.P.K ka shprehur gatishmërinë të ofrojë mbështetje për KF Llapi në rrugën drejt sukseseve.

Marrëveshja e nënshkruar mes KF Llapi dhe AUTO LlAPI SH.P.K

AUTO LLAPI SH.P.K është një emër i njohur që prej 20 vitesh dominon tregun e importit dhe shpërndarjes së pjesëve të veturave. Kjo kompani është themeluar në vitin 2000 dhe është distributori më i madh i pjesëve të automjeteve në Kosovë. Aktiviteti kryesor i AUTO LLAPI SH.P.K është importi, tregtimi me shumicë dhe pakicë i pjesëve për të gjitha makinat evropiane. Po ashtu, AUTO LLAPI SH.P.K ofron edhe pjesë për makina aziatike dhe koreane.

AUTO LLAPI SH.P.K operon me 9 dyqane me hapësirë prej 10,000 m2 dhe me mbi 35,000 produkte.

Selatin Potera dhe Tahir Batatina

Marrëveshja e sponsorizimit mes KF Llapi dhe AUTO LLAPI SH.P.K është nënshkruar në prani të Pronarit të klubit, Tahir Batatina dhe Pronarit të AUTO LLAPI SH.P.K, Selatin Potera.

Kontributi i AUTO LLAPI SH.P.K për klubin KF Llapi është tejet i madh, teksa KF Llapi është falenderues për mbështetjen e tyre që ofrojnë për ngritjen dhe avancimin e mëtutjeshëm të organizimit dhe kushteve për futbollistët seniorë dhe të gjitha kategorive të reja të Akademisë së tyre.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Ekonomi
Murati: Pas lansimit të masës së punësimit në katër komunat në veri, u punësuan 66 persona

Murati: Pas lansimit të masës së punësimit në katër komunat në veri, u punësuan 66 persona

Ekonomi
Me datën 16 prill 2024 hapen panairet tradicionale në sallën 1 Tetori në Prishtinë

Me datën 16 prill 2024 hapen panairet tradicionale në sallën 1 Tetori në Prishtinë

Ekonomi
10 Vjet Provit - Një dekadë e zhvillimit dhe inovacionit në botën e fitnesit

10 Vjet Provit - Një dekadë e zhvillimit dhe inovacionit në botën e fitnesit

provit
Fortesa Home feston 33-vjetorin: Mbi 300 produkte në zbritje!

Fortesa Home feston 33-vjetorin: Mbi 300 produkte në zbritje!

Fortesa Home
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Kalo në kategori