Nganjëherë, të bësh diçka kreative me flokët është mënyra më e lehtë për t’u dukur më ndryshe.

Reklama

Nëse ndjeni se të ndryshoni stilin e flokëve është diçka që duhet ta bëni tani, yjet mund të jenë burimi i inspirimit tuaj.

Ata gjithmonë janë në kërkim të dukjeve dhe eksperimenteve të reja, për t’i dhënë vetes një paraqitje sa më të mirë.

Bright Side ka sjellë katërmbëdhjetë prej tyre që kanë zgjedhur vitin 2020 për të ndryshuar, të cilat kanë provuar ngjyrosjen, prerjen, apo rruajtjen komplet të kokës.

1. Dua Lipa

2. Kylie Jenner

3. Cristiano Ronaldo

4. Sarah Michelle Gellar

Reklama

5. Selena Gomez

6. Sarah Hyland

7. Hilary Duff

8. Naomi Campbell

9. Katherine Heigl

10. Megan Thee Stallion

11. January Jones

Reklama

12. Chris Noth

13. Ariel Winter

14. Kelly Osbourne

/Telegrafi/