“Pse të shpenzojmë para për gjëra të reja kur mund t’i përdorim ato të vjetra?”

Ishte ndoshta mendimi i krijuesve të filmave kur ata vendosën të përdorin kostume që tashmë ishin përdorur në filmat e mëparshëm.

Shumica e filmave dhe serialeve televizive thjesht nuk kanë para të mjaftueshme për të veshur të gjithë kastin në kostume krejtësisht të reja.

Njëzet aktorët që refuzojnë të luajnë në skena me njëri-tjetrin Njëzet aktorët që refuzojnë të luajnë në skena me njëri-tjetrin

Dhe në qoftë se një fustan ishte veçanërisht i mirë (si në Titanik), pse të mos e shfrytëzosh rastin dhe ta përdorësh përsëri?

Bright Side ka zgjedhur disa shembuj kur personazhet nga filma të ndryshëm kanë veshur rrobat e njëjta.

Vetëm shikuesit më të vëmendshëm do t’i kishin vënë re ato. Ndoshta ju jeni një prej tyre? /Telegrafi/

Reklama

1. Pride & Prejudice, 2005 — Sense and Sensibility, 2008

Reklama

2. Elizabeth, 1998 — Camelot, 2011

3. Gossip Girl, 2010 — The Carrie Diaries, 2013

4. Dangerous Liaisons, 1988 — Hocus Pocus, 1993

5. Head in the Clouds, 2004 — Race, 2016

6. My Cousin Rachel, 2017 — Victoria, 2017

7. Manolete, 2008 — Brooklyn, 2015

8. Isabel, 2014 — The Hollow Crown, 2016

9. The Duchess, 2008 — The Scandalous Lady W, 2015

10. Pride and Prejudice and Zombies, 2016 — Mary Shelley, 2018

11. Mad Men, 2009 — The Help, 2011

Reklama

12. Snow White and the Huntsman, 2012 — Once Upon a Time, 2017

13. Friends, 1994 — Edgar Allan Poe’s Murder Mystery Dinner Party, 2016

Reklama

14. Titanic, 1997 — Tuck Everlasting, 2002