LAJMI I FUNDIT:

Jashari: Si OVL e UÇK-së vazhdojmë të mos e njohim Gjykatën Speciale

Jashari: Si OVL e UÇK-së vazhdojmë të mos e njohim Gjykatën Speciale

Jashari ka thënë ka thënë se Gjykata Speciale është dashur të merret me hetimin e rrjedhjes së informacioneve dhe publikimit të dosjeve.