Hetimi i ri nga Prokuroria Speciale Publike, në të cilën unë jam i përfshirë, është sepse deputeti i OQM-së, Panço Minov nuk dha pëlqimin për ndryshimet kushtetuese në Kuvend, akuzon kreu i Opsionit Qytetar për Maqedoninë (OQM), Stevço Jakimovski.

“Kishte oferta të pahijshme. Ata dy herë e thirrën Minov në bisedime për ta bindur atë për të votuar, në temën e bisedës isha vetë. Normalisht ne nuk kemi bërë lëshime, dhe nuk ka asnjë mënyrë që ne të mund të bëjmë lëshime. Ata e dinë shumë mirë se kush e thirri deputetin tonë, me urdhër të Zoran Zaev. Nuk ka mundësi të japë dorëheqje nga OQM dhe nuk ka shans për të votuar”, thotë Jakimovski në një intervistë për “InfoMaks”./Telegrafi/