Cineplexx organizon eventin Ladies Night me filmin Zgjoi këtë të enjte, më 28 tetor, në të dy kinematë, ku do të dhurohen shumë shpërblime në të gjitha sallat.

Për premierën e filmit vendor Zgjoi, Cineplexx organizon eventin “Ladies Night” në të dy kinematë, me shumë shpërblime nga brende të ndryshme. Biletat për këtë event tashmë kanë dalë në shitje, dhe ato mund ti bleni çdo ditë në të dy kinematë, nga ora 14:00, ose përmes aplikacionit Cineplexx KS. Interesimi i jashtëzakonshëm për filmin ka bërë që në kinemanë në Prishtinë, gjatë ditës së enjte, filmi të shfaqet në 20 orare, ndërsa në kinemanë në Prishtinë, filmi do të shfaqet në 11 orare.

Me prezencën e shumë yjeve të kinematografisë dhe krerëve politikë, premiera e filmit "Zgjoi" zgjon pluhur edhe në Prishtinë Me prezencën e shumë yjeve të kinematografisë dhe krerëve politikë, premiera e filmit "Zgjoi" zgjon pluhur edhe në Prishtinë

Përveç shpërblimeve të ndryshme që do të dhurohen nëpër të gjitha sallat, për këtë film, të gjithë ata që blejnë bileta do të kenë mundësi të bëhen pjesë e lojës për një Iphone 13, të mundësuar nga Mobil Shop Mani.

Në eventin që do të mbahet në kinemanë në Prishtinë, do të dhurohen shumë shpërblime si:

2x Microblading në vlerë prej 200€ nga BROWS BY – Fjolla
4x Gift Cards në vlerë prej 100€ nga anaderm
3x Shatira nga Art n’flok
3x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë 120€ nga Dent MEX
2x Syze Ray-Ban dhe #Vogue nga Optika Simon
3x Vathë në vlerë prej 73€ nga Oliver Weber Prishtinë
3x Gift Cards në vlerë prej 70€ nga Levi’s Kosova
3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Ándërr Atelie
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay Kosovo
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Guess Kosovo
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango Kosovo
3x Çanta nga Carpisa kosovo
3x Lash Extensions nga Angel Studio Academy
Ndërsa në kinemanë në Prizren, do të dhurohen këto shpërblime:
3x Vathë në vlerë prej 73€ nga Oliver Weber Prishtinë
2x Depilime me laser komplet trupi në vlerë prej 89€ nga EsteMed Beauty Center
3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Anderr Atelie
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga A&M Clothes
3x Lash Extensions nga Angel Studio Academy
2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Flutra Shoes&Bags
20 Produkte Bioblas nga KOMOT Pharm

Filmi pëcjellë Fahrijen e cila është në kërkim të burrit të saj të humbur gjatë luftës në Kosovë. Ajo fillon një biznes bujqësor për ta siguruar mbijetësën e familjes së saj në një ambient tradicional patriarkal ku ambicia e saj për t’u zhvilluar nuk shihet me sy të mirë. Punët bujqësore fillojnë t’i ecin mbarë pos bletëve që janë shumë kaotike dhe agresive ndaj saj. Në rrugëtimin e saj për ta gjetur paqen me bletët, ajo fillon ta gjejë edhe paqen me veten për të jetuar në një situatë të re për të.

Biletat për këtë eventi mund t’i blini çdo ditë prej orës 14:00 në Cineplexx, ose përmes aplikacionit të cilin mund ta shkarkoni në APP Store ose në Playstore. Për më shumë rreth eventit, klikoni këtu mund t’i gjeni në uebfaqen e Cineplexx. /Telegrafi/