Pas raportimit për sulmin e mjekut ndaj pacientit në spitalin e Tetovës ka reaguar edhe kryeshefi i Repartit Kirurgjik, Ylber Besimi.

Besimi me këtë rast mohon të ketë pasur kontakt fizik mes pacientit dhe mjekut, por sipas tij, ka ndodhur e kundërta, pacienti në fjalë, ka sulmuar verbalist ekipin kujdestar gjë që sipas Besimit, është paraqitur edhe në Sektorin e Punëve të Brendshme të Tetovës.

Tetovë, mjeku sulmon fizikisht pacientin në spital Tetovë, mjeku sulmon fizikisht pacientin në spital

Ekipi kujdestar, shkruan më tej në reagim, kërkon nga pacienti në fjalë që për shpifjen e bërë për cenimin e autoritetit integritetit të mjekëve, i njëjti të kërkoj falje publike tek ekipi kujdestar.