Idris Elba është njëri nga aktorët e prekur nga pandemia coronavirus, e njohur ndryshe si COVID-19.

Ndërsa derisa është duke u shëruar, 47-vjeçari është duke bërë plane për të ardhmen. Në vitin e kaluar, ai e ka vizituar kryeqytetin e Sierra Leone, Freetown dhe tashmë po mendon të investojë atje në turizëm.

“Idris kur vizitoi qytetin e Sierra Leone vërejti se ky vend ka potencial për turizëm. Kjo ndikoi tek ai dhe tani dëshiron të krijojë diçka pozitive për vendin dhe ta kthejë përsëri në jetë”, thanë burimet e The Mirror.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images/Guliver)

Sipas botimit, Elba është i interesuar të zhvillojë një eko-vendpushim që është i plotë me hotele, restorante dhe plazhe private.

Ndërkaq, ai mendon se ky vend mund të jetë një Dubai i ardhshëm dhe dëshiron ta kthejë në destinacionin e parë për pushime.

Idris Elba flet sërish rreth shëndetit të tij, mohon thashethemet se ai është në gjendje kritike Idris Elba flet sërish rreth shëndetit të tij, mohon thashethemet se ai është në gjendje kritike

Këtë të premte, aktori u detyrua të mohojë se është në “gjendje kritike” pasi një videoje ku pretendohej se ai ishte në kujdesin intensiv pas diagnozës së tij me coronavirus. /Telegrafi/