Me përditësimin e ri, Netflix e lehtëson mundësinë e gjetjes së filmave të ri dhe atyre që lansohen së shpejti.

Shiriti special që do të shfaqet në ekran, tregon për filmat tërësisht të reja, ato që vijnë brenda javë, si dhe filmave që do të shfaqen javëve që vijnë, transmeton Telegrafi.

“Remind Me” është opsioni shtesë, që mund ta klikojë shfrytëzuesi lidhur me filmin e dëshiruar, që do t’i shfaqet pikërisht ën kohën e lansimit.

Nëpërmjet këtij opsioni Netflix pretendon t’i japë fund ankesave se nuk këtë platformë nuk po gjenden filmat e ri dhe të mirë. /Telegrafi/