Viti që po lëmë pas ka qenë shumë i vështirë për shumë, përfshirë këtu edhe të famshmit.

Përveç sprovave dhe ngjarjeve të vitit 2020, këta të famshëm gjithashtu u përballën me momente jo edhe aq të mira në jetën e tyre personale.

Në bazë të një përmbledhje nga Fox News, janë rreth 16 çifte që i kanë dhënë fund romancës së tyre përgjatë 2020.

1. Johnny Galecki dhe Alaina Meyer

Foto: Getty Images

2. Erika Jayne dhe Tom Girardi

Foto: YouTube

3. Olivia Wilde dhe Jason Sudeikis

Foto: Wire Image

4. Gleb Savchenko dhe Elena Samodanova

Foto: Getty Images

5. Christina Anstead dhe Ant Anstead

Foto: Getty Images

6. Demi Lovato dhe Max Ehrich

Foto: Getty Images

7. Armie Hammer dhe Elizabeth Chambers

Foto: Getty Images

8. Carly Pearce dhe Michael Ray

Foto: Getty Images

9. Kelly Clarkson dhe Brandon Blackstock

Foto: Getty Images

10. Dr.Dre dhe Nicole Young

Foto: Getty Images

11. Julianne Hough dhe Brooks Laich

Foto: Getty Images

12. Brian Austin Green dhe Megan Fox

Foto: Getty Images

13. Jaime King dhe Kyle Newman

Foto: Film Magic

14. Kristin Cavallari dhe Jay Cutler

Foto: Getty Images

15. Pamela Anderson dhe Jon Peters

Foto: Getty Images

16. Vanessa Hudgens dhe Austin Butler

Foto: Getty Images

/Telegrafi/