Njëri prej filmave të shumë pritur për fëmijë po arrin në Cineplexx!

Kinemaja austriake, për filmin, “Dumbo”, do të organizojë eventin “Dita e Familjes”, ku do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete.

Nga Disney dhe regjisori vizionar Tim Burton, aventura e re e filmit “Dumbo” zgjerohet duke na ofruar pamje të reja dhe inovative.

Pronari i cirkut, MaxMedici (DannyDeVito), shoqëron ish-yllin HoltFarrier (ColinFarrell) dhe fëmijët e tij Milly (NicoParker) dhe Joe (FinleyHobbins) për t’u kujdesur për një elefant të porsalindur mirëpo veshët e tij të mëdhenj e bëjnë atë një qesharake në një cirk që tashmë po kalon në një fazë të vështirë.

Por kur ata zbulojnë se Dumbo mund të fluturojë, cirku bën një rikthim të pabesueshëm, duke tërhequr sipërmarrësin e fuqishëm V.A. Vandevere (MichaelKeaton), i cili i fton te behën pjesë në një sipërmarrje të re, Dreamland. Përderisa Dumbo ngrihet ne lartësi te reja se bashku me një artiste spektakulare, ColetteMarchant (EvaGreen), ata zbulojnë sekrete të errëta që fshihen përtej fasadës shndritëse të cirkut.

Eventi do të mbahet me 6 prill, prej orës 12:00 deri 16:00, ku fokusi kryesor do të jetë premiera e filmit Dumbo.

Përveç premierës botërore të këtij filmi, që do të mund ta shohim në Cineplexx, do të ketë shumë aktivitete për fëmijë, përfshirë vizatimeve në fytyrë dhe aktiviteteve me balona.

Gjithashtu, për të gjithë fëmijët do të ketë shumë shpërblime si:

10x giftcards me vlere 40 euro nga BlueKids

Ushqime FALAS nga Kosmonte

Për më tepër informata rreth eventit dhe orareve vizitoni ueb-faqen e Cineplexx Kosovo.