LAJMI I FUNDIT:

Festoni Vitin e Ri në Grand Blue Fafa Resort

Festoni Vitin e Ri në Grand Blue Fafa Resort

Për të festuar ardhjen e Vitit të Ri në mënyrë spektakolare, Grand Blue Fafa Resort sjell një natë gala të veçantë për të gjithë mysafirët e saj. Ky është rasti ideal për të krijuar kujtime të paharrueshme dhe për të ndarë momente të veçanta me të dashurit tuaj.  

Natën e Vitit të Ri, Resorti Grand Blue Fafa ofron një veçori ekskluzive për të gjithë mysafirët e tij.  

Pakot për Natën Gala të Vitit të Ri janë projektuar për t’u përshtatur me preferencat dhe dëshirat e çdo individi.  

Të pranishmit do të përjetojnë një darkë gala të mrekullueshme, e shoqëruar me pije alkolike dhe jo-alkolike pa limit. Muzika dhe argëtimi do të jenë pjesë e mbrëmjes tërësisht, duke siguruar që të gjithë të argëtohen dhe të shijojnë çdo moment. 

Pakot për vitin e ri përfshijnë: 

Nata Gala e Vitit të Ri 120 Euro / Person – Kjo pako përfshinë darkën gala të Vitit të Ri, ku mund të shijoni kuzhinën e shkëlqyer të Resortit Grand Blue Fafa. Përveç kësaj, ofrohen pije të zgjedhura dhe jo-alkolike pa limit. Muzika dhe argëtimi do të sigurojnë që të gjithë të përfundojnë Vitin e Ri me gëzim dhe kënaqësi.  

Nata Gala e Vitit të Ri + 1 Natë Akomodim 148 Euro / Person – Nëse dëshironi të shijoni pushimin tuaj në mënyrë të plotë, mund të zgjidhni këtë pako që përfshinë gjithçka që ofron pako e parë, shtuar me një natë akomodim në Resortin Grand Blue Fafa. Kështu, mund të qëndroni për një natë të shkëlqyer dhe të keni mundësinë për të eksploruar gjithçka që ky destinacion ka për të ofruar. 

Nata Gala e Vitit të Ri + 2 Netë Akomodim 178 Euro / Person – Për ata që dëshirojnë të përjetojnë një pushim të gjatë dhe relaksues, kjo pako është zgjedhja e duhur. Duke përfshirë të njëjtat shërbime si në pakot paraprake, kjo ofron edhe dy netë akomodim për të siguruar që të keni një përvojë të shkëlqyeshme të akomodimit në Resortin Grand Blue Fafa. 

Kontakti për rezervime: 

– Telefon: +355 69 708 6352 

– Telefon: +355 69 706 7501 

Grand Blue Fafa Resort, vendosur në Golem, Shqipëri, ofron një ambient të mrekullueshëm për të festuar natën e Vitit të Ri.  

Mysafirët do të kenë mundësinë të kalojnë një mbrëmje të paharrueshme në një atmosferë të mrekullueshme dhe do të krijojnë kujtime të pashlyeshme dhe të veçanta. 

Për më shumë detaje vizitoni: 

Facebook: Grand Blue Fafa   

E-mail: info@fafa.al