Festa në Kosovë, Pejë dhe posaçërisht në familjen Kelmendi filloi me të përfunduar finalja e Rios në xhudo në kategorinë deri në 52 kilogram.

E gjitha kjo pasi Majlinda Kelmendi rrëmbeu medaljen e artë dhe kështu i dha shtetit të Kosovës medaljen e parë olimpike.

Ja sa para do të fitojë Majlinda Kelmendi pas fitores në Rio 2016 Ja sa para do të fitojë Majlinda Kelmendi pas fitores në Rio 2016

Çdo gjë kanë  filloi me këngë dhe valle, ndërsa babai i Majlindës, Ismet Kelmendi, ka thënë se ai nuk ka mundur t’i përcjellë luftërat për shkak të emocioneve të mëdha që ka pasur. /Telegrafi/