Episodi i pesëmbëdhjetë i serialit dramë-krim “Rrushe” sjellë shumë ndodhi të papritura, e zbulon shumë mistere të fshehura gjatë sezonit. Episodin e ri mund ta shikoni tani në gjirafaVideo.com.

Pas një fundi dramatik të episodit të kaluar, ku Vesa Pirulli zbulon se i dashuri i saj Berati është i përfshirë në vrasjen e Arbenit, vrasje kjo që ndodhi në episodin e dytë, episodi i ri i serialit “Rrushe” tregon pasojat e këtij zbulimi.

Vesa largohet nga Berati, e bindur se ai është vrasës dhe kontakton shoqen e saj Dinorën. Me këtë veprim, Vesa hapë një derë tjetër, por në këtë rast pikërisht për Dinorën, e cila niset për në fshatin ku jeton Faruk Pirulli.

Ky episod karakterizohet me misionin e Dinorës për të zbuluar të vërtetën rreth babait të saj Musë Lahut. Por, duke ditur se sa i degëzuar është seriali “Rrushe”, nuk është befasi që të shohim zhvillime edhe më të mëdha tek të gjithë personazhet kryesorë të këtij seriali.

Episodin e pesëmbëdhjetë të serialit “Rrushe” mund ta ndiqni më poshtë, apo duke hyrë në gjirafaVideo.com.

“Rrushe” rikthehet me episodin e gjashtëmbëdhjetë të dielën e ardhshme, nga ora 20:00 në T7 dhe nga ora 21:00 në gjirafavideo.com.