Është publikuar episodi më i ri i serialit “Egjeli”, një ndër episodet më të mirë të këtij sezoni, i cili sjell shumë humor dhe tema nga më të ndryshmet duke filluar nga dashuria, martesa e deri te lufta.

Sahit Plisi ballafaqohet me Sevdijen dhe i kërkon që të mos e ndjekë më.

Teta Gjyli ia sjell një nuse Msusit, mirëpo ai e ngatërron me mbesën e saj.

Lajmet për EGJELI Lajmet për EGJELI

Axha Sheq e zë Teten Gjyli duke i “shkri plumb” dikujt, mirëpo kujt është duke i shkrirë, ndiqeni episodin e plotë.

Të gjitha serialet dhe skeçet e Stupcave i gjeni vetëm onlineGjirafaVideo.com.