Ka arritur paraqitja e parë e shkurtër e dramës muzikore”Teen Spirit” që është realizim i ri i regjisorit dhe skenaristit, Max Minghella.

Ngjarja e filmit zhvillohet përreth Violet, një tinejxhere e turpshme që ëndërron të ikë nga qyteti i saj i vogël dhe ta ndjekë pasionin e saj për këndimin.

Me ndihmën e një mentori, ajo hyn në një garë lokale këndimi, ku do të testohet integriteti i saj, talenti dhe ambiciet.

“I udhëhequr nga një temë muzikore pop, ‘Teen Spirit’ është një vazhdim organik dhe me stil i tregimit për Hirushen”, shkruan mes tjerash në përshkrimin e filmit.

Lajmet për Elle Fanning Lajmet për Elle Fanning

Elle Fanning është protagoniste kryesore në “Teen Spirit”, ku luan rolin e Violet.

Reklama

Elle Fanning në filmin “Teen Spirit” (Foto: Screenshot/YouTube/Movieclips Trailers)

Reklama

Krahas saj paraqiten edhe Millie Brady, Rebecca Hall, Viktorija Faith, Elizabeth Berrington, Olive Gray, si edhe aktori kroat Zlatko Buric.

Premiera e kësaj drame është caktuar për datën 5 prill 2019 në Amerikë, ndërsa më pas do të nisë shfaqja nëpër vendet tjera të botës. /Telegrafi/