Reperi i njohur shqiptar, Elinel, ka publikuar tri këngë të reja.

“Spo m’ha”, “Rrugaqo” dhe “Bel bel” mbajnë titullin këto tri projekte, të cilat vijnë të kompletuara edhe nga ana vizuale.

Kënga S”po m’ha” përmban fjalor eksplicit, muzikën e së cilës e ka realizuar Dorant Beats.

E gjithë kjo këngë është prodhim e Cricket Music, ku për masterizimin është përkujdesur Nome Entertainment.

Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare

Ndërkohë dy këngët tjera “Rrugaqo” dhe “Bel bel” janë gjithashtu tipike të stilit të Elinelit, ndërsa producentë të tyre janë bashkëpunëtorët e ngushtë të reperit, Penacho dhe Arlen. /Telegrafi/