LAJMI I FUNDIT:

Ekipi i xhudos vazhdon përgatitjet për Lojërat Mesdhetare Oran 2022

Ekipi i xhudos vazhdon përgatitjet për Lojërat Mesdhetare Oran 2022

Ekipi i xhudos është duke u përgatitur në Poreq të Kroacisë për Lojërat Mesdhetare Oran 2022, përgatitje këto që po mbështeten nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Reklama

Ekipi i xhudos do të marrë pjesë në Oran 2022 me garuesit: Distria Krasniqi, Akil Gjakova, Loriana Kuka, Laura Fazliu, Flaka Loxha, Erza Muminoviq, Shpat Zekaj dhe Arbër Kullashi, të cilët do të udhëhiqen nga trajneri Driton Kuka dhe ndihmëstrajnerja Majlinda Kelmendi.

KOK u ka mundësuar mbulimin e shpenzimeve të të gjithë sportistëve të 13 sporteve për LM Oran 2022.

Oran 2022 mbahet prej 25 qershor – 6 korrik 2022.

Xhudo shihet si sporti që mund t’i sjell më së shumti medalje Kosovës, ndërsa ekipi i Kosovës përbëhet nga 39 sportistë, 16 trajnerë dhe 3 gjyqtarë./Telegrafi/